Društvena odgovornost

Mi smo odgovorni prema svim zainteresovanim stranama. Da bi ostvarili ciljeve, prepoznali smo tri najvažnija partnera – naše kupce, naše zaposlene i naše društvo. 

Kvalitet i bezbednost hrane je usmeren na ostvarivanje zadovoljstva naših kupaca. Ovo poverenje je nama važno pa smo našu odgovornost u vezi senzorne analize, zdravstvenih i nutrutivnih aspekata naših proizvoda proširili kroz saradnju sa naučnim ustanovama.

Naše radno okruženje pruža našim zaposlenima mogućnost za razvoj karijere. Težimo da naš radni ambijent bude ugodan za rad. Razvoj karijere je moguć kroz ocenu kompetencija i učinka zaposlenih a nikako kroz bilo koji oblik diskriminacije. Težimo da angažujemo najbolje i planiramo razvoj kompetencija naših zaposlenih da bi stalno poboljšavali kvalitet i bezbednost naših proizvoda. Radna disciplina u Desingu ni na koji način ne ugrožava ljudska i druga prava naših zaposlenih i radimo na poboljšanju svih segmenata zdravlja i bezbednosti na radu.

Da bi razumeli učinak zaštite životne sredine naše fabrike i naših proizvoda, uveli smo ISO 14001 i primenili pristup analize životnog ciklusa naših proizvoda u lancu ishrane. Fokus našeg održivog razvoja je smanjenje emisije gasova staklene bašte, smanjenje potrošnje energije i prirodnih resursa, poboljšanje upravljanja otpadom sa ciljem ostvarenja „nula otpada“.
 
Ako želite da saznate vise o našoj društvenoj odgovornosti, popunite svoje podatke i preuzmite ovde.