O nama

Desing d.o.o. je porodična kompanija koja se bavi razvojem i proizvodnjom ukusnih voćnih preparacija: topinga, voćnih nadeva i voćnih pasti. Proizvodni pogon se nalazi u Knjaževcu, u voćarskoj kraju Srbije, udaljen oko 300 km jugoistočno od Beograda. Blizina voćnjaka omogućuje sigurno i brzo snabdevanje voća neophodno za proizvodni proces, što uz visok kvalitet sirovina čini osnovu naših proizvoda. Sedište kompanije, prodaja i marketing se nalaze u Beogradu, glavnom gradu Srbija. Dobra logistička podrška omogućuje brzu i pouzdanu isporuku naših proizvoda.
Mi smo vodeći proizvođač voćnih preparacija u Republici Srbiji za industriju sladoleda, pekarsku industriju, konditorsku industriju, industriju bezalkoholnih napitaka i HoReCa i jedan od najvećih u regionu jugoistočne Evrope. Desing je registrovao sve svoje voćne proizvode pod nazivom FruitRevolution©. Naši proizvodi su našli svoj put na tržišta jugoistočne Evrope.
Ovih sedam principa čine osnovu našeg poslovanja.

Desing & kupci
Proizvodi koji zadovoljavaju zahteve
i očekivanja naših kupaca i potrošača
Desing & lanas ishrane
Saradnja u celom lancu snabdevanja
u cilju inovacije i obezbeđenja kvaliteta 
Desing & zaposleni 
Ljudi su naš
najvažniji resurs
Desing & partneri
Uvažavanje i dobri odnosi sa dobavljačima
i poslovnim partnerima 
Desing & životna sredina
Održivo poboljšanje učinka
zaštite životne sredine 
Desing & društvo
Društvena
odgovornost 
Desing & vlasnici 
Stalno ulaganje uvažavajući sve zainteresovane strane


Vizija

Mi težimo da postanemo lider na Balkanu isporučujući proizvode prilagođene svakom kupcu i sektoru proizvodnje sladoleda, pekarskih proizvoda, konditorskih proizvoda, sokova/napitaka i HoreCa. Naš moto je proizvodnja i promocija kvalitetne, zdrave i bezbedne hrane koja zadovoljava zahteve i očekivanja naših kupaca. Da bismo to postigli, posvećeni smo poslovanju u skladu sa svim zakonskim zahtevima u svim poslovnim dimenzijama. Težimo da svaki izazov pretvorimo u našu prednost.