NOVO!!! Termostabilno punjenje MED I BADEM!
NOVO!!! 
Osmotski dehidrirani listići bundeve!
                                        


Termostabilna voćna punjenja


Naša voćna punjenja imaju i do 90% voćnog sadržaja, pažljivo birane sirovine i glatka tekstura odlikuju ova voćna punjenja.
Odlična termostabilnost, svežina i volumen su neke od karakteristika koje su idealne kako za zanatlije, tako i za velike proizvođače pekarskih proizvoda jer su ovi proizvodi otporni i na zamrzavanje/odmrzavanje.

Ukusi: višnja, kajsija, malina, jabuka, jabuka-cimet, šumsko voće, borovnica, breskva, kruška, kupina, šljiva, jagoda, bundeva sa cimetom, smokva.

Termostabilna krem punjenja

Univerzalni kremovi za punjenje peciva, filovanje torti i kolača.

Jednostavni su za korišćenje bilo da se nađu u savremenim industrijskim postrojenjima ili u veštim rukama majstora porodičnih i zanatskih radionica.  Stabilni su i na visokim i na niskim temperaturama, nežne su i kremaste teksture, i daju pecivu, tortama i kolačima ukus domaćih poslastica.

Napravljeni su od odabranih sirovina sa prepoznatljivim ukusom burbon vanile, belgijske čokolade i karamela.

Zapakovani su u praktičnu ambalažu sa termobarijerom, pri propisanim uslovima čuvanja, ostaju nepromenjenog ukusa i boje i do 9 meseci štedeći vreme i prostor. 

Ukusi: vanila, čokolada, čoko-lešnik, karamel, kokos, cheesecake


Termostabilna slana punjenja na bazi sira

​NOVO! Jedinstven proizvod na našem tržištu. Slana termostabilna punjenja na bazi sira imaju odličnu teksturu, termostabilnost, prirodne ukuse, a najvažnije od svega je da su mikroibiološki bezbedna i do 3 meseca u gotovom proizvodu. 

Ukusi: beli sir, topljeni sir, tzatziki, urnebes

 

Voćna i krem punjenja za pecivo i krofne

Sa svojim punim i bogatim ukusom, ova punjenja su idealna za američke mafine, bavarske krofne, francuske kroasane ili danska peciva.

Najčešće se nanosi injektovanjem u proizvode nakon pečenja i daje im bogat i svež ukus voća ili bogatog krema: višnja, narandža, šumsko voće, kajsija, jagoda,smokva, borovnica, Sacher kajsija, vanila, čokolada, karamel.


Voće dobijeno infuzijom u sirupu

Osmotski dehidrirano voće (ODV) u sirupu zadržava teksturu i svežinu kao kod svežeg voća čak i nakon pečenja. Voće se može dodavati u testo sa sirupom ili bez njega, a sirup je idealan kao pojačivač ukusa i svežine vaših poslastica. Takođe se može koristiti i kao dekoracija. 
Voće: šumsko voće, višnja, kockice jagode, jagoda, borovnica, kupina, brusnica, zrnca nara.

Pakovanje: PP kante, 6kg, 20kg sa termobarijerom

Osmotski dehidrirano voće

Infuzija voća je jedinstvena tehnologija. Pažljivim dodavanjem kombinacije šećera, glukoze, fruktoze, voćnih koncentrata direktno u voće, dobijamo veću koncentraciju šećera u voću, bolju teksturu, a voće zadržava svoj prirodni oblik. Ovo voće ima velike prednosti u odnosu na konvencionalno sušeno voće.
Voće: višnja, borovnica, ribizla, sibirska brusnica, zrnca nara, listići bundeve.