Poziv prehrambenim kompanijama za učešće u programu Dizajn hab za premijum hranu
26. februar 2018.


   

DESING TASTE CENTAR poziva start-up kompanije, mala i srednja preduzeća iz prehrambene industrije da se prijave za učešće u stručnim treninzima i kreativnim radionicama za unapređenje kvaliteta i dizajna prehrambenih proizvoda koji su deo programa Dizajn hab za premijum hranu.

Ovaj program osmišljen je sa ciljem da se kroz mentorsku i tehničku podršku Dizajn haba za premijum hranu u vidu organizovanih treninga i radionica iz različitih oblasti poslovanja pomogne učesnicima da svoje ideje pretvore u uspešan biznis i da se njihovi proizvodi nađu na policama nekih od najvećih maloprodajnih lanaca u Srbiji.

DESING TASTE CENTAR će u periodu od 26.marta organizovati i sprovoditi grupne radionice i individualne treninge koji će pokriti sledeće četiri oblasti:

  1. Prehrambenu tehnologiju
  2. Industrijski dizajn
  3. Pristup tržištima
  4. Pristup finansijama

Učešće u radionicama i treninzima je potpuno besplatno, a svi zainteresovani mogu da se prijave tako što će poslati popunjen Prijavni formular na e-mail adresu: tastecentar@desing.rs (sa naslovom Prijava za učešće u programu Dizajn hab za premijum hranu).

Rok za podnošenje prijava je ponedeljak, 12. mart do 17h.

Samo oni kandidati koji budu prošli prvi krug selekcije biće pozvani na individualni razgovor sa predstavnicima CENTRA, kako bi prezentovali svoje ideje, proizvode i planove za dalji razvoj. Na osnovu obavljenih razgovora, stručni tim DESING TASTE CENTRA odabraće finalne učesnike Programa sa kojima će dalje raditi na unapređenju i razvoju prehrambenih proizvoda.

Program Dizajn hab za premijum hranu se sprovodi uz podršku USAID Projekta za konkurentnu privredu.

 

O DESING TASTE CENTRU

DESING TASTE CENTAR osnovan je 2016.godine od strane kompanije Desing, jednog od najvećih lidera na domaćem tržištu i regionu u proizvodnji preparacija za prehrambenu industriju Detaljnije o DESING TASTE CENTRU.

Detaljnije o temama stručnih treninga i radionica DESING TASTE CENTRA.

 

ZAŠTO DESING TASTE CENTAR?

Mi nudimo:

  • Moderno opremljen PROSTOR specijalno prilagođen za potrebe istraživanja i razvoja, praktičnih i teorijskih obuka
  • Kvalifikovane MENTORE sa višegodišnjim iskustvom u razvoju i komercijalizaciji prehrambenih proizvoda
  • PRAKTIČNU OBUKU na pilot postrojenjima za proizvodnju različitih prehrambenih proizvoda
  • UMREŽAVANJE sa naučnom i poslovnom zajednicom